Volg SYNTRA Vlaanderen

Wat zit er in de zak van Innovatieklaas dit jaar?

Persbericht   •   nov 29, 2017 13:41 CET

Wat hebben blockchain, Virtual Reality, chatbot en duaal leren ... gemeen behalve dat het allemaal nieuwe dingen zijn? Ze komen uit de zak van łInnovatieklaas tijdens de Inspiratiedag op 6 december.

Tijdens deze dag verkennen we de mogelijkheden van nieuwe digitale technieken en tools en het gebruik ervan bij opleiden en leren. Hoe kunnen we van deze digitale transformatie optimaal gebruik maken bij het opleiden of bij het verwerven van competenties in duaal leren ? Waar kunnen de bedrijfswereld en onderwijs elkaar treffen in een tijdperk waarin digitale vernieuwing razendsnel evolueert ?

Binnenlandse en buitenlandse experten werpen hun innovatieve licht op de vele mogelijkheden voor het onderwijs van de toekomst. Wens je er graag bij te zijn? 

Wanneer: woensdag 6 december vanaf 9u30 tot 14u
Waar: Koninklijke bibliotheek van België, Kunstberg, 1000 Brussel
Programma: Het programma kan je hier vinden. Er is gelegenheid om ter plekke met de sprekers en deelnemers in contact te komen. Een persbericht wordt ter plaatse voorzien.

e horen graag of je aanwezig bent via:

Tania.jannis@syntravlaanderen.be

M: 0497 59 33 88 

Syntra Vlaanderen wil uitgroeien tot een innovatief en inspirerend regieagentschap inzake duaal leren en ondernemersvorming in Vlaanderen. Het wil een thought leader zijn die via een sterk netwerk alle relevante spelers met elkaar verbindt en zo kennis samenbrengt. De visie op opleiden vertrekt vanuit een model waarbij de lerende/ondernemer centraal staat en zijn eigen opleidingstraject in handen neemt om zich voor te bereiden op de wereld van morgen. Digitale technologie neemt hierbij een belangrijke plaats in. Het brengt de opleiding dichter bij de lerende/ondernemer (leren en begeleiden op afstand), maakt een flexibele manier van opleiden mogelijk (op het tempo van de lerende) en laat toe het totale opleidingstraject op te volgen vanuit verschillende invalshoeken: de lerende, het bedrijf/de kmo, de docent.

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.